PALET MİKTARI : 30 TOP
KG : 40 KG
BELGELER : CE
Samandıra ve Zeytinburnu Depolarımızda hazır Stok
Hemen Teslim
Kamyon Bazlı miktarlar için watsapp sipariş hattı : 0532 698 47 08
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
PANELE UYUMLU
4 CM
POLİKARBON 1. SINIF MALZEME
Cam tülü taşıyıcılı membran
En* Boy = 1 mt *15mt
1 paket : 2,88 m2
Sandviç panellere uygun çatı çıkış kapakları, aydınlatma ve çatıya çıkış amaçlı kullanılabilen sistemlerdir.
3 hadveli tüm panel markalarına uyumludur. Renk Ral 9002. Talebe göre camlı veya trapezli kapak temin edilir.
Trapez çatılar içinde kullanılabilir.
38/151 trapez sac levhaları 0.5, 0.6 ,0.7, 0.8, 0.9 ve 1 mm kalınlıklarında üretilmektedir. Ral renklerinde boyana bilmektedir.
Trapez sac fiyatları, sacın ağırlığına, boyalı ve galvanizli olmasına göre değişmektedir.
27/200 trapez sac levhaları 0.5, 0.6 ,0.7, 0.8, 0.9 ve 1 mm kalınlıklarında üretilmektedir. Ral renklerinde boyana bilmektedir.
Trapez sac fiyatları, sacın ağırlığına, boyalı ve galvanizli olmasına göre değişmektedir.
Polyester Keçe Taşıyıcılı Membran
Sunroof Platinium Membranlar, TSE ve Ce belgesine sahip, A kalite olarak üretilmiş, su yalıtım malzemesidir.
Farklı çeşit ve kalınlıklar da yer alan Sunroof Platinium ürünleri, yapının tüm detaylarında yer almaktadır. Temelinden çatısına kadar kullanılan membranlarımız -10 ºC ye kadar dayanıklıdır.
Polyester Keçe Taşıyıcılı Membran
En* Boy = 1 mt *10mt
Teknopanel marka Pır / Pur Dolgulu Çatı Paneli. 5 hadveli olarak üretilmektedir.
Alt –üst galveniz sac arasında talep ve miktara göre Pır / Pur dolgulu köpük bulunmaktadır.
Tercihe göre renk, kalınlık, köpük seçenekleri bulunan sandviç panellerimizin eni net 1 mt kapatır olup, boyları da değişiklik göstermektedir.
Kullanım Alanları: •Endüstriyel Tesisler •Ticari Yapılar •Sosyal Yapılar •Enerji Santralleri
(soğuk oda panelleri için lütfen stok sorunuz)
Polyester Keçe Taşıyıcılı Membran
En* Boy = 1 mt *10mt
MARKA; Tepe Betopan. En x Boy= 1,25-*2,50 MT .
**BU ÜRÜN DEMİRCİLER DEPOSUNDA BULUNMAKTADIR.**