} backend_head_kapanis_oncesi2();
PALET MİKTARI : 42 TOP
KG : 28 KG
BELGELER : TSE ve CE
Samandıra ve Zeytinburnu Depolarımızda hazır Stok
Hemen Teslim
Kamyon Bazlı miktarlar için watsapp sipariş hattı : 0532 698 47 08
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
1 Paket ; 2,88 m2
Karbonlu EPS Isı Yalıtım Levhası, genleştirilmiş Polistrenden üretilmiş gri renkli EPS Isı Yalıtım Levhasıdır. İçeriğindeki grafit sayesinde ısı enerjisinin ışıma yoluyla yayılmasını engeller. Yapısını oluşturan çok fazla sayıdaki küçük kapalı gözenekli hücrelerin içinde kuru ve durgun hava hapsolmuştur. Malzemenin %98’i hava olduğundan malzeme hafiftir ve yapılara büyük ek yükler getirmez. İçerdiği grafit sayesinde diğer EPS Isı Yalıtım Levhalarına göre daha iyi ısı yalıtımı sağlar.
Polyester Keçe Taşıyıcılı Membran
En* Boy = 1 mt *10mt
Polyester Keçe Taşıyıcılı Membran
En* Boy = 1 mt *10mt
MARKA; Tepe Betopan. En x Boy= 1,25-*2,50 MT .
**BU ÜRÜN DEMİRCİLER DEPOSUNDA BULUNMAKTADIR.**
MARKA; Tepe Betopan. En x Boy= 1,25-*2,50 MT .
**BU ÜRÜN DEMİRCİLER DEPOSUNDA BULUNMAKTADIR.**
Zorlu hava koşullarına dayanıklı, bakıma ihtiyaç duymayan, bitümün yapışma özelliği ile yüzeye tam yapışabilen, hızlı uygulanıp, yapılarınıza yük olmayan Shingle ürünleri stoklarda kırmızı ve yeşil olarak yer almaktadır.
1 paketi 2,61 m2 yer kaplamaktadır.
27/200 trapez sac levhaları 0.5, 0.6 ,0.7, 0.8, 0.9 ve 1 mm kalınlıklarında üretilmektedir. Ral renklerinde boyana bilmektedir.
Trapez sac fiyatları, sacın ağırlığına, boyalı ve galvanizli olmasına göre değişmektedir.
Sandviç panellere uygun çatı çıkış kapakları, aydınlatma ve çatıya çıkış amaçlı kullanılabilen sistemlerdir.
3 hadveli tüm panel markalarına uyumludur. Renk Ral 9002. Talebe göre camlı veya trapezli kapak temin edilir.
Trapez çatılar içinde kullanılabilir.
1 mt * 10 mt
Yonca desenli, Membran gibi Rulo şeklindedir.
*27/200 FORMUNDA
*POLİKARBON KALİTESİNDE
*80 CM KAPATIR
*5 HADEVLİ
*3 MM KALINLIK
*SAMANDIRA VE DEMİRCİLER DE HAZIR STOK
* FARKLI BOYLAR DA