Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Sandviç panellere uygun çatı çıkış kapakları, aydınlatma ve çatıya çıkış amaçlı kullanılabilen sistemlerdir.
3 hadveli tüm panel markalarına uyumludur. Renk Ral 9002. Talebe göre camlı veya trapezli kapak temin edilir.
Trapez çatılar içinde kullanılabilir.
3 cm XPS. paket içinde 14 adet levha bulunmaktadır.
1 paket 10,08 m2 yer kaplar.
düz ve pürüzlü olmak üzere 2 çeşiti vardır. ısı yalıtımını maksimum seviyede tutar.
detaylar için lütfen iletişime geçiniz.
Karbonlu EPS Isı Yalıtım Levhası, genleştirilmiş Polistrenden üretilmiş gri renkli EPS Isı Yalıtım Levhasıdır. İçeriğindeki grafit sayesinde ısı enerjisinin ışıma yoluyla yayılmasını engeller. Yapısını oluşturan çok fazla sayıdaki küçük kapalı gözenekli hücrelerin içinde kuru ve durgun hava hapsolmuştur. Malzemenin %98’i hava olduğundan malzeme hafiftir ve yapılara büyük ek yükler getirmez. İçerdiği grafit sayesinde diğer EPS Isı Yalıtım Levhalarına göre daha iyi ısı yalıtımı sağlar.
Asmolen EPS hafif dolgu malzemesidir. Beyaz renklidir. Bina beton döşemelerinde dolgu malzemesi olarak döşeme ağırlığını düşürme amaçlı kullanılır.
İnşaatta kullanılan demir, beton ve kalıptan tasarruf sağladığı gibi binaya ek yük getirmeyerek deprem güvenliğine katkı bulunur.
Ayrıca Kat arası uygulamalarda ısı ve ses yalıtımına katkı sağlar
MARKA; Tepe Betopan. En x Boy= 1,25-*2,50 MT .
**BU ÜRÜN DEMİRCİLER DEPOSUNDA BULUNMAKTADIR.**
TEKNOPOR marka beyaz EPS binaların iç ve dış cephelerinde mantolama olarak kullanılır.
. 20-30-40-50 mm kalınlık seçenekleri mevcuttur.
Standart levha ebadı 50x100 cm.
Polistren taneciklerinin şişirilmesi ve birbirine kaynaşması ile elde edilen EPS (Genleştirilmiş Polistren sert köpük) ürünlerde, taneciklerin şişirilmesi ve köpük elde edilmesi için kullanılan şişiricigaz "Pentan" dır. Pentan tanecikler içinde çok sayıda küçük gözeneklerin oluşmasını sağladıktan sonra üretim sırasında ve üretimi takiben çok kısa sürede hava ile yerdeğiştirir. Böylece EPS levhaların bünyesinde bulunan çok sayıda (1m3 EPS'de 3-6 milyar) küçücük kapalı gözenekli hücreler içinde durgun hava hapsolur. Malzemenin % 98'i hareketsiz ve kuru havadır.
5 cm XPS. paket içinde 8 adet levha bulunmaktadır.
1 paket 5,76 m2 yer kaplar.
düz ve pürüzlü olmak üzere 2 çeşiti vardır. ısı yalıtımını maksimum seviyede tutar.
detaylar için lütfen iletişime geçiniz.
MARKA; Tepe Betopan. En x Boy= 1,25-*2,50 MT .
**BU ÜRÜN DEMİRCİLER DEPOSUNDA BULUNMAKTADIR.**
Paket içinde Levha şeklinde bulunan, taşyünleri binaların ara bölmelerinde, cephelerin yalıtımında, asansör boşluklarında, ısı, ses ve yangına dayanıklılıkta kullanılmaktadır.
Zaman içinde, çürümez, bakteri üretmez, bozulmaz ve izolasyon değeri değişmez.
Doğal taştan üretildiği için, doğaya zarar vermez.
Standart olarak 600x1200 mm ebatlarında üretilmektedir
1 Paket ; 2,88 m2