GENEL ÖZELLİKLERİ
Estetik ve şık görünümü ile, çatılarınızda çağdaş bir görünüm oluşturur.
Shingle yapınıza yük olmaz, hafiftir ve kolay uygulanır.
Esnektir, çatının tamamına (baca dibi, oluklar gibi) rahatlıkla uygulanır.
Güneş ışınlarından etkilenmez, uzun yıllar çatınızı korur.
Üzerindeki taşlar, mineraldedir ve hava şartlarından etkilenmez.
Kiremitin aksine, üzerinde gezilebilir ve kırılmaz.
KULLANIM ALANLARI :
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
PUR/PIR Yalıtımlı Soğuk Depo Paneli - Mersin
80-100-120-150-180-200 mm kalınlık seçenekleri ile, soğuk depolarda kullanılmaktadır.
Talebe göre Teknopanel Sakarya fabrikasında da üretim gerçekleşmektedir.
(soğuk oda panelleri için lütfen stok sorunuz)
Polyester Keçe Taşıyıcılı Membran
En* Boy = 1 mt *10mt
8mm ve 40mm arası çaplarda üretilmektedir.
Karbonlu EPS Isı Yalıtım Levhası, genleştirilmiş Polistrenden üretilmiş gri renkli EPS Isı Yalıtım Levhasıdır. İçeriğindeki grafit sayesinde ısı enerjisinin ışıma yoluyla yayılmasını engeller. Yapısını oluşturan çok fazla sayıdaki küçük kapalı gözenekli hücrelerin içinde kuru ve durgun hava hapsolmuştur. Malzemenin %98’i hava olduğundan malzeme hafiftir ve yapılara büyük ek yükler getirmez. İçerdiği grafit sayesinde diğer EPS Isı Yalıtım Levhalarına göre daha iyi ısı yalıtımı sağlar.
Samandıra Depomuzda hazır stok olarak bulunan, TEKNOPANEL marka standart sandviç çatı panelleri:
3 hadveli olup, poliüretan dolguludur. Talebe göre PIR olarak bilinen yanmaz olarak da üretilmektedir.
Alt –üst galveniz sac arasında poliüretan dolgulu köpük ile 4 cm kalınlığında olan sandviç paneller, stoklarımızda Ral 9002 (kirli beyaz) olarak yer almaktadır.
Tercihe göre renk, kalınlık, hadve, köpük seçenekleri bulunan sandviç panellerimizin eni net 1 mt kapatır olup, boyları da değişiklik göstermektedir.
Isı, su, ses ve yangın yalıtımı ihtiyacı bulunan çatı ve cephelerde yaygın olarak kullanılmaktadır.
MARKA; Tepe Betopan. En x Boy= 1,25-*2,50 MT .
**BU ÜRÜN DEMİRCİLER DEPOSUNDA BULUNMAKTADIR.**
1 mt * 10 mt
Yonca desenli, Membran gibi Rulo şeklindedir.
Polyester Keçe Taşıyıcılı Membran
En* Boy = 1 mt *10mt
* PLAKA ÖLÇÜLERİ ; 2,10 X 6,00 MT
* ŞEFFAF - OPAL - BRONZ RENK SEÇENEKLERİ İLE
* 10 MM KALINLIK
* SAMANDIRA VE DEMİRCİLER DE HAZIR STOK
TEKNOPOR marka beyaz EPS binaların iç ve dış cephelerinde mantolama olarak kullanılır.
. 20-30-40-50 mm kalınlık seçenekleri mevcuttur.
Standart levha ebadı 50x100 cm.
Polistren taneciklerinin şişirilmesi ve birbirine kaynaşması ile elde edilen EPS (Genleştirilmiş Polistren sert köpük) ürünlerde, taneciklerin şişirilmesi ve köpük elde edilmesi için kullanılan şişiricigaz "Pentan" dır. Pentan tanecikler içinde çok sayıda küçük gözeneklerin oluşmasını sağladıktan sonra üretim sırasında ve üretimi takiben çok kısa sürede hava ile yerdeğiştirir. Böylece EPS levhaların bünyesinde bulunan çok sayıda (1m3 EPS'de 3-6 milyar) küçücük kapalı gözenekli hücreler içinde durgun hava hapsolur. Malzemenin % 98'i hareketsiz ve kuru havadır.
MARKA; Tepe Betopan. En x Boy= 1,25-*2,50 MT .
**BU ÜRÜN DEMİRCİLER DEPOSUNDA BULUNMAKTADIR.**